• Hair & More header
  • Hair & More header
  • Hair & More header
  • Hair & More header
  • Hair & More header
  • Hair & More header

Schoonheidssalon Good4U

Schoonheidssalon Good4U.

De vrouw die een half uur per dag aan huidverzorging besteedt en iedere zes weken de schoonheidsspecialiste bezoekt, onderscheidt zich al na het 35e levensjaar van andere vrouwen en elk jaar wordt het verschil groter.

De schoonheidssalon biedt u verschillende behandelingen, deelbehandelingen zoals wimpers en wenkbrauwen, harsen, epileren maar ook complete behandelingen bestaande uit reiniging, dieptereiniging en een masker. Natuurlijk wordt bij ons elke behandeling aangepast aan uw huidtype en overlegt u samen met de schoonheidsspecialiste hoe u uw huid het beste kunt verzorgen.

Schoonheidssalon Good4U gaat ervan uit dat alleen een lekker ontspannen huid gezond en stralend kan zijn. Goede voeding en zowel lichamelijke en geestelijke ontspanning is daarbij onontbeerlijk. Vanuit die filosofie heeft Schoonheidssalon Good4U niet alleen standaardbehandelingen, maar ook een aantal ontspanningsbehandelingen toegevoegd, waarbij gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige werkstoffen en tijdens de behandeling worden ademhalings- en ontspanningstechnieken toegepast.

En niet alleen kunt bij ons terecht voor diverse gezicht en lichaamsbehandelingen, maar ook verstrekken wij advies over voeding- en productgebruik voor een betere conditie van de huid. Wij onderscheiden ons door alleen behandelingen uit te voeren met uitsluitend dierproef- en dierproductvrije producten. Dat doen we met de producten van het merk Annemarie Börlind, gewoon puur natuur en ook nog geschikt voor de gevoelige en allergische huid.

Meer informatie of reserveren? Neem dan contact op met Judith Sijpkes

judith

  Waar we zitten
Hoofdstraat 8
9501 CL Stadskanaal
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 - 20.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag 08.30 - 18.00
Zaterdag 08.30 - 15.00
  Onze diensten